Godsdiensgroeperings in Suidwes-Kaapland : 'n sosiologiese studie van die kerkverband van die bevolking van sewe dorpe in Suidwes-Kaapland - Smit, W. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1950.