'n Kritiese beskouing van die Freudianisme met spesiale verwysing na die Freudiaanse moraal- en godsdiensopvattinge - Meiring, Philippus Jozua (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1950.