n Kritiese studie van die ontwikkeling, teling en versorging van die Neudam-karakoelstoet - Nel, Jacobus Andreas (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1950.