Die ongehude moeder : volgens 'n studie in die inrigtings vir ongehude moeders in Kaapstad - Loots, S. E. Aletta (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1951.