Die regsposisie van kerkraad, ring en sinode onder die gereformeerde stelsel van kerkregering soos toegepas in die gefedereerde Ned. Ger. kerke in Suid-Afrika - Geldenhuys, F. E. O'Brien(Frans E. O'Brien) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (doktoraal) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.