Die veeteelt en aanverwante sake by die Bomvana in die magistraatsdistrik Elliotdale, Transkei - Schuler, G. M. K.(Gerhard Magnus Karl) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1951.