Mens en vryheid : 'n ondersoek na die verhouding tussen bestaan en vryheid - Mostert, J. P.(Johannes Petrus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1951.