n Ondersoek na die rol wat ryping en omgewing speel by die meting van die belangstellings van hoerskoolleerlinge - Nortje, P. H (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1951.