Die historiese ontwikkeling van die koraal, met spesiale verwysing na die korale soos deur J.S. Bach gebruik in sy koraalvoorspele - Van der Spuy, George Z (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Mus.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1952.