Sosio-ekonomiese agtergrond as faktor by die skolastiese-vertraging van die plattelandse Kleurling - Steenkamp, Willem Lucas (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1954.