Die opneembaarheid en retensie van die koper- en kobaltkomplekssoute deur skape - Barnard, H. H (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. (Landbou)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1955.