Die voorsiening en administrasie van Kleurlingonderwys in Kaapland, veral sedert 1910 - Marais, N. J. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1955.