Godsdienstige konflikte en rypwordingsprobleme by die adolessent - Gous, A. G. S.(Andries Gustav Stephanus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1955.