n Studie van karkaskwaliteit van spekvarke in Wes Kaapland met spesiale verwysing na vetkwaliteit - Reinecke, D. L (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1955.