Bars van tafeldruiwe met spesiale verwysing na Queen of the Vineyard - Meynhardt, J. T. (Johann Theron) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScAgric)--Stellenbosch University, 1956.