Die Woord in die amptelike prediking : 'n dogmatiese studie van die prediking as die amptelike bediening van die Woord in die gemeente van Christus - Du Toit, Thomas Naude (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DD)--Stellenbosch University, 1956.