Die aandeel en invloed van die meer moderne komponiste (19e & 20e eeue) op die musikale opset van die Afrikaanse Psalm- en Gesangboek - Naude, Johannes Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (BD)--Stellenbosch University, 1957.