Die gebruik van katodestraal tiendelers in 'n 50 p/s. kristalbeheerde ossillator, met toepassings in navorsingswerk met radio-aktiewe isotope - Lotz, E. v.d. S.(Ernst van der Spuy) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1957.