Die kategese in die Ned. Geref. Kerk in Suid-Afrika : 'n prinsipiele, historiese en praktiese ondersoek van die kategese in die Ned. Geref. Kerk in Suid-Afrika - De Villiers, D. W.(David Willem),1919- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1957.