Die opleiding van Kleurlingtoesighoudsters in 'n klerefabriek - Steyn, G. F. de W.(Gabriel Francois de Wet) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1957.