Die welvaartsprobleem in die teoretiese ekonomie : 'n histories-kritiese en 'n formeel-sistematiese beskouing - Terreblanche, Solomon Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1957.