Eksamenstelsels in die middelbare skoolwese met spesiale verwysing na Suid- en Suidwes-Afrika - Mostert, F. Smit(Frederik Smit) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.Ed.) -- Universireit van Stellenbosch, 1957.