Medekapitaalbesit en medeseggenskap deur werknemers in die fabrieksnywerheid in die V.S.A., Engeland en Wes-Duitsland (met spesiale verwysing na 19 praktiese voorbeelde) - Leistner, G. M. E.(Gerhard Max Erich) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1957.