Beroepsheenkome en beroepsverwagting : 'n ondersoek onder Kleurlinge met 'n hoe opvoedkundige status - Loubser, J. J.(Jan J.),1932- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1958.