Die verhouding tussen die Messias-Koning en die Lydende Kneg van die Here in die Ou Testament - Delport, Matthys Johannes de Villiers (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (BD)--Stellenbosch University, 1958.