Gevallestudie : teorie en praktyk : enkele teoretiese aspekte van die gevallestudiemetode in maatskaplike werk en 'n evaluasie van die gevallestudiedienste by vier takkantore van die A.C.V.V. (Afrikaanse Christelike Vrouevereniging) - Muller, Annette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1958.