Mens en mite : 'n fenomenologies-antropologiese ondersoek na die wese van die mite en die menslike kennis deur middel van 'n bespreking van die primitiewe mentaliteit en die mitiese kenwyse - Malan, D. W.(Daniel Wynand) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1958.