Twee dramatiese monoloe : 'n bydrae tot die studie van die verskuns by Leipoldt en Van Wyk Louw - Truter, H. W.(Hendrik Wilhelm) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Litt.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1958.