Die Bantoesamelewing van die Paarl met besondere verwysing na Langabuya en Mbekweni - Moller, Hendrik Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1959.