Die probleme rondom die bedienaar van die Woord by die huweliksbevestiging in die N.G. Kerk in die Kaapprovinsie - Bam, G. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (BD)--Stellenbosch University, 1959.