Die stigting en vroee geskiedenis van die distrik Uitenhage (1804-1814) - Calitz, P. M. H. (Pieter Melt Hertzog) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1959.