n Bydrae tot die kennis van die biologie en ekologie van Euxoa Subalba (WLK.) (Lepidoptera: Agrotidae) in die Kaapse-vlakte gebied - Walters, S. S (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1959.