Die individuele eskatalogie [i.e.eskatologie] by die Adventistiese sektes by name die Sewendedag-Adventiste en die Jehowa Getuies - Gaum, E. A.(Eion Albert),1927- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1960.