Die lewe van Moshoeshoe : 'n studie oor die aanraking tussen Westerse beskawing en Bantoeleierskap in Basoetoeland - Bosch, J. L.(Johannes Lodewicus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1960.