n Ondersoek na die invloed van radioaktiewe en nie-radioaktiewe stof op die longe en op die bloedprent - Thiart, B. F.(Barend Frederik),1927- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.(Fisiologie)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1960.