n Ondersoek na die invloed wat omgewingstoestande uitoefen op die verwering van merinowol - Snyman, Jan Gabriël (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1960.