n Vergelykende anatomiese ondersoek van die oliekliere, by voorbeelde van twee soorte van die Rutaceae, te wete Coleonema album en Barosma crenulata - Benade, Antoinette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1960.