Aspekte van die lewe van die stedelike Bantoejeug en hulle sendingbenadering : met besondere verwysing na die Suidwestelike Naturelledorpe van Johannesburg en die werk van die Ned. Geref. Kerk - Prins, Jurianus Marthinus Gaukus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (BD)--Stellenbosch University, 1961.