Die betekenis van Kaapstad as hawe - gesien in die lig van 'n bree Suid-Afrikaanse verkeersgeografie - Coetzee, J. A.(Jacobus Andreas),1924- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1961.