Die Nederduitse Gereformeerde Kerk en die onderwys van Blankes in Kaapland sedert die eerste sinode (1824) - Potgieter, M. du T.(Matthys du Toit) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1961.