Die verantwoordelikheid van welsynsorganisasies ten opsigte van gemeenskapsorganisasie - Stulting, Andries Andriessen (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1961.