Inboorlingbeleid en -administrasie in die mandaatgebied van Suidwes-Afrika - Olivier, Mattheus Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1961.