Lugfotografie as basis vir aardrykskundige navorsing soos toegepas op die Stellenbosch-distrik - Jooste, P. G.(Pieter Gideon) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1961.