Agrohidrologiese studies aan die Olifantsrivierbesproeiingskema, 1959-1962 - Nieuwoudt, Alexander Daneel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Sc. (Landbou)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1962.