Die dramatiese spreker in 'n vers : 'n ondersoek na die primere strukturerende element in 'n gedig - Kannemeyer, John Christoffel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA) -- University of Stellenbosch, 1962.