Die sintese van asikliese verbindings verwant aan vitamien A - Lourens, L. C. F.(Louis Casparus Fourie) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1962.