Verband tussen korrelkaraktertrekke en weerstandsvermoe van sekere druifvarieteite teen Botrytis cinerea (Pers.) - Beukman, E. F. (Eduard Francois) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScAgr)--Stellenbosch University, 1962.