Dogmageskiedenis van die intervensionisme in die kapitalistiese epog - Terreblanche, Solomon Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1963.