n Eksperiment oor die gebruik van elektromagnetiese golwe in geofisika - Retief, F. J.(Francois J.) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1963.