n Vergelykende studie van swart, grys, bruin en wit karakoelskape met spesiale verwysing na die eienskappe van die lampels - Mostert, Louis (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1963.